Sport

Kolding IF-K og Fortuna Hjørring deler point i tæt opgør

I en kold og blæsende kamp på Autocentralen Park i Kolding sluttede opgøret mellem Kolding IF-K og Fortuna Hjørring 1-1 i Gjensidige Kvindeliga.

Kun 60 tilskuere var mødt op i delvis solskin og 9 graders temperatur, men de så en jævnbyrdig kamp, hvor begge hold til sidst kunne tage et point med hjem.

Opgøret startede ellers lovende for hjemmeholdet, da de bragte sig i front. Men gæsterne fra Hjørring formåede at udligne, så stillingen ved pausen var 1-1.

I anden halvleg blev det en tæt og spændende affære, hvor ingen af holdene formåede at score det afgørende mål. Dermed måtte de to mandskaber nøjes med at dele pointene efter et spændende og jævnbyrdigt opgør.

En positiv nyhed for Kolding var dog debut for Elisabeth Nielsen, der kom ind i de sidste 15 minutter. Den unge spiller gjorde det fantastisk godt og var tæt på at score flere gange.

Trods pointdelingen kan begge hold se tilbage på en ærlig kamp, hvor indsatsen var høj. Resultatet betyder, at Kolding IF-K og Fortuna Hjørring hver tager et vigtigt point med sig videre i jagten på top-4 i Gjensidige Kvindeliga.